Evenemang: Barnfest | Böörsnappet | Loppis | Budag | Slåttergille | Julmässa

Loppis succén fortsätter

Loppis för åttonde året i rad och nya rekord sattes vad gäller försäljning och besökare. I år hade så mycket saker kommit in så ett tält fick lånas in för att få plats med allt. Nytt för i år var att besökarna kunde utnyttja Bölegårdens fiberuppkoppling helt gratis. Loppisen har blivit en mötesplats för många hemvändande Bölebor, Röjanbor, Högarbor med mera, många träffas tar en kopp kaffe med hembakat bröd och tittar på gamla kort och minns.
Fynden är många som görs bland köparna och kläder för alla årstider och storlekar var det ingen brist på och för hugade spekulanter var det inga problem att hitta prylar som kan saknas, många fyndade verkligen och kom tillbaka flera gånger och handlade stora kassar för lite och ingenting.
Mycket folk i väntan på att dörrarna ska öppnas premiärdagen
Det var mycket varmt dessa dagar så det gick åt mycket glass och man kan säga att temperaturen var hög i lokalen vid öppnandet av dörrarna första dagen.
Även i år var det frivilliga som anmälde sitt intresse att jobba i köket och baka bröd till serveringen, det är roligt att arrangera när omgivningen ställer upp med så mycket hjälp.

I år hade föreningen Bölegården fått mycket saker till loppisen från familjen Kristoffersson i Sveg, vilka har fritidshus i Böle. Det blev en fin slant till kassan, så ett stort TACK till familjen Kristoffersson.

TACK till alla som bakat, kokat kaffe, städat och handlat och inte minst tack till alla som hyr bord och återkommer varje år med nya fina saker.

text: Ulla-Britt L

foto: Lasse N

Till sidans topp